Michael Krikemans

Binnen tank* ben ik verantwoordelijk voor de afdeling personal training en volg ik elke component van een persoonlijk traject op. Voor mij is een nabije professionele begeleiding cruciaal om de doelstellingen van de klant op vlak van fysiek en mentaal welzijn te behalen.
Boek een afspraak

About

Michael

Na het beëindigen van mijn professionele basketbalcarrière ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn beroepsleven. Als ex-atleet had ik al veel ervaring met training, sport en gezonde voeding. Het voelde voor mij logisch aan om dat ook in het leven van anderen te implementeren en hen op weg te helpen naar een beter fysiek en mentaal welzijn. Ik verdiepte me in de verschillende aspecten van personal training via een reeks opleidingen en sta nu bij tank* in voor de discipline personal training waarbij ik mijn klanten begeleid binnen alle facetten van hun traject naar een optimale fysieke en mentale gezondheid.

Opleiding

Michael volgde een opleiding in basis orthomoleculaire voedingsleer om meer inzicht te verwerven in optimale voeding voor elk traject. Daarnaast is Michael een ViPR level 1 en een professional in pain free movement omdat hij zijn kennis van krachttraining en blessurepreventie wou vergroten. Michael volgde tot slot een reeks uitgebreide opleidingen tot personal trainer zoals Impact X personal training met focus op doelgericht trainen en anatomy trains om holistisch te werk te kunnen gaan. Ook nu nog volgt hij regelmatig opleidingen over verschillende disciplines binnen personal training.
  Impact X personal training
 • TRX suspension trainer
 • Anatomy trains
 • Pain free movement
 • ViPR level 1
 • Transformational cupping
 • Basis orthomoleculaire
 • Voedingsleer

  Ervaring/Expertise

  Als professioneel basketballer speelde Michael onder andere bij de Antwerp Giants en Mitteldeutscher waarmee hij in 2004 de Fiba Europe Cup won. Na zijn professionele basketbalcarrière startte hij als personal trainer bij sportclub het Eiland en later dus bij tank*. Michael is ook mede-eigenaar van sportconcept NXT-U, waar hij mee in staat als personal trainer. Intussen volgde Michael allerlei opleidingen om zo globaal mogelijk inzetbaar te zijn als personal trainer.
  • Mede eigenaar van NXT-U
  • Personal training Sportclub Eilandje
  • Internationale professionele basketbal-carrière
  • Fiba Europe cup winnaar in 2004 te Izmir
   "
   Bij tank* kan ik als PT intern overleggen met de experts van de andere disciplines. Dat biedt een grote meerwaarde en is uniek in de sector
   "
   -
   Michael Krikemans

   Find me here

   Ons team van coaches bereidt vooropgestelde trajecten voor om bepaalde doelen te halen. We hebben trajecten uitgestippeld voor zeer uiteenlopende doelen. Check ze allemaal op dit overzicht van onze trajecten!
   Michael
   begeleidt de volgende sessie's:
   Je komt
   Michael
   tegen in deze trajecten:

   Let's get started now!

   Actiever in het leven staan, een revalidatietraject opstarten of het meest uit je sportieve prestaties halen ? Doe het samen met tank*.
   Boek een intake session