Pauline Cuypers

Als kinesitherapeut ben ik de specialist in beweging en revalidatie binnen ons multidisciplinaire team en werk ik samen met andere zorgprofessionals om patiënten te helpen herstellen, mobiliteit te verbeteren en een actieve levensstijl te bevorderen.
Boek een afspraak

About

Pauline

Ik ben een toegewijde kinesiste bij tank* met een achtergrond als hockeyspeelster en een carrière als scheidsrechter in de hockey Pro League. Mijn professionele sportachtergrond biedt een uniek perspectief binnen ons interdisciplinaire team van gezondheidsprofessionals. Met mijn expertise in beweging, revalidatie en prestatieverbetering, werk ik hard om onze diverse patiëntenpopulatie te ondersteunen bij het behalen van optimale gezondheidsresultaten. Bij tank* beschikken we over hypermoderne faciliteiten op één locatie, waardoor we efficiënt en effectief kunnen behandelen zonder doorverwijzingen naar andere specialisten. Hier werken betekent dat ik elke dag mensen kan helpen bij het overwinnen van lichamelijke klachten en het bereiken van persoonlijke mijlpalen, ongeacht de omvang.

Opleiding

Pauline heeft een master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie die ze behaalde aan de universiteit van Antwerpen. Ze specialiseerde in Musculoskeletale aandoeningen en is tevens Barefoot Training Specialist Level 1.
  • Master in de kinesitherapie (Universiteit Antwerpen 2022)

Ervaring/Expertise

Pauline put uit haar ervaring bij Proactive Kine, waar ze nog steeds werkzaam is en maakt gebruik van haar achtergrond als topsporter om haar werkterrein te versterken. Haar passie voor sport en gezondheid heeft haar geleid naar het vakgebied van de kinesitherapie, waar ze zich inzet om mensen te helpen en te verbeteren. Naast haar werk als kinesitherapeut begeleidt ze ook sporters met aangepaste fysieke programma's om hen optimaal te laten presteren. Voor Pauline is het prioriteit om anderen verder te helpen en hen de best mogelijke zorg te bieden.
  • Kinesist bij Proactive kine
  • Nationale scheidsrechter Eredivisie hockey
  • International umpire of hockey (FIH)
  • Hockey coach Braxgata Hockey Club
"
Voor mij is gezondheid een breed begrip dat zich uitstrekt van fysieke en mentale gezondheid tot het vinden van een goede balans in alle aspecten van het leven. De multidisciplinaire aanpak bij tank* geeft me de tools om een patiënt zo volledig mogelijk te kunnen behandelen.
"
-

Find me here

Ons team van coaches bereidt vooropgestelde trajecten voor om bepaalde doelen te halen. We hebben trajecten uitgestippeld voor zeer uiteenlopende doelen. Check ze allemaal op dit overzicht van onze trajecten!
Pauline
begeleidt de volgende sessie's:
Je komt
Pauline
tegen in deze trajecten:

Let's get started now!

Actiever in het leven staan, een revalidatietraject opstarten of het meest uit je sportieve prestaties halen ? Doe het samen met tank*.
Boek een intake session