Stephanie Devillé

Na mijn carrière in de topsport, wist ik absoluut zeker dat ik wou werken met mensen. Intussen ben ik al 20 jaar als Recruiter en People Manager aan de slag bij Challenge MC (familiebedrijf), wat ik steeds met veel enthousiasme en met heel veel overtuiging doe.
Boek een afspraak

About

Stephanie

Na mijn carrière in de topsport, wist ik absoluut zeker dat ik wou werken met mensen. Intussen ben ik al 20 jaar als Recruiter en People Manager aan de slag bij Challenge MC (familiebedrijf), wat ik steeds met veel enthousiasme en met heel veel overtuiging doe. Ik ervaarde zelf hoe hobbelig de weg kan zijn naar een job die bij je past. In mijn geval was het na een carrière in de sport, maar veel mensen zijn op zoek naar werk waar ze écht gelukkig van worden. Het motiveerde me om me vanuit mijn ervaring in de sport en met People verder te specialiseren in het vak “coach”. Ik volgde een opleiding in coaching en specialiseerde mij in verder als loopbaancoach en als Veerkracht, stress & Burn out coach bij Better Minds Academy. Ik droom ervan om me nog verder te specialiseren als coach en op die manier iets te mogen betekenen in de sport.

Opleiding

  • Coaching opleiding bij Better Minds Academy
  • Tennistrainer B bij Tennisvlaanderen
  • Geweldloze Communicatie
  • Specialisatie Veerkracht, stress & burn out coach bij better Minds Academy
  • Loopbaancoach bij HRD Academy

Ervaring/Expertise

"
Ik droom ervan om me nog verder te specialiseren als coach en op die manier iets te mogen betekenen in de sport.
"
-
Stéphanie Deville

Find me here

Ons team van coaches bereidt vooropgestelde trajecten voor om bepaalde doelen te halen. We hebben trajecten uitgestippeld voor zeer uiteenlopende doelen. Check ze allemaal op dit overzicht van onze trajecten!
Stephanie
begeleidt de volgende sessie's:
Je komt
Stephanie
tegen in deze trajecten:

Let's get started now!

Actiever in het leven staan, een revalidatietraject opstarten of het meest uit je sportieve prestaties halen ? Doe het samen met tank*.
Boek een intake session