Ilya Stas

Als sportarts binnen ons multidisciplinaire team helpt Ilya patiënten meer inzicht te krijgen in hun gezondheid & wellbeing. Dit doet hij door middel van bloedanalyses, pijnbehandelingen en gericht levensstijladvies. Zo helpt hij jou op weg naar de beste versie van jezelf.
Boek een afspraak

About

Ilya

Dr. Stas is sinds 2020 werkzaam als sportarts. Hij specialiseerde zich ook in de huisartsgeneeskunde en deed binnen zijn opleidingen ervaring op in de fysische geneeskunde, met een specifieke focus op pijnbehandelingen. Verder legt hij zich ook toe op voeding en body-mind-geneeskunde.

Opleiding

Elektrocardiogram (ECG) 2017 UA Europese reanimatieraad 2017 UA Master in de Geneeskunde 2019 UA Sportgeneeskunde 2020 UZ Gent Master-Na-Master in de huisartsgeneeskunde 2022 UA

Ervaring/Expertise

Ilya heeft een master in de Geneeskunde en specialiseerde zich daarna verder in sportgeneeskunde. Daarbovenop behaalde hij ook een MaNaMa in de huisartsgeneeskunde. Dr. Stas werkte reeds op de afdeling fysische geneeskunde in het UZA en in het UZ Leuven. Verder was hij ook al actief in een huisartsen- & sportartsenpraktijk. Aan ervaring en drive dus geen tekort! Ilya is bekend met verschillende soorten infiltratietechnieken en ook musculoskeletale echografie. Daarnaast heeft hij ook kennis van psychologie en mindfulness-technieken. Als laatste kan je bij Ilya ook terecht voor raad op vlak van sportvoeding en supplementen, alsook algemene voedingskunde en de begeleiding van een ketosedieet en proteïnedieet.
"
"
-

Find me here

Ons team van coaches bereidt vooropgestelde trajecten voor om bepaalde doelen te halen. We hebben trajecten uitgestippeld voor zeer uiteenlopende doelen. Check ze allemaal op dit overzicht van onze trajecten!
Ilya
begeleidt de volgende sessie's:
Je komt
Ilya
tegen in deze trajecten:

Let's get started now!

Actiever in het leven staan, een revalidatietraject opstarten of het meest uit je sportieve prestaties halen ? Doe het samen met tank*.
Boek een intake session