Nele Bries

Mijn ambitie is om orthodontisten, tandartsen, osteopaten en kinesitherapeuten, NKO-artsen en andere professionals te informeren en sensibiliseren omtrent het belang van erkenning en behandeling van oromyofunctionele stoornissen met als doel een efficiën
Boek een afspraak

About

Nele

Mijn ambitie  is om orthodontisten, tandartsen, osteopaten en kinesitherapeuten, NKO-artsen en andere professionals te informeren en sensibiliseren omtrent het belang van erkenning en behandeling van oromyofunctionele stoornissen met als doel een efficiënte en kwalitatieve multidisciplinaire dienstverlening te kunnen bieden aan cliënten.

Opleiding

  • Bachelordiploma in de ‘Logopedische wetenschappen’
  • Masterdiploma in ‘Financieel Management in de gezondheidssector’.
  • Diploma van ‘Academy of Orofacial Myofunctional Therapy (AOMT)’ in New York.

Ervaring/Expertise

  • Ik ben oprichter van het Logopedisch en Myofunctioneel Centrum ‘MC Molière’ in Elsene (Brussel), waar ik hoofdzakelijk cliënten behandel met een orofaciale myofunctionele problematiek (OMFT).
"
Met myofunctionele therapie kan een patiënt weer plezier krijgen in eten, spreken, ademen en zelfs beter slapen
"
-
Nele Bries

Find me here

Ons team van coaches bereidt vooropgestelde trajecten voor om bepaalde doelen te halen. We hebben trajecten uitgestippeld voor zeer uiteenlopende doelen. Check ze allemaal op dit overzicht van onze trajecten!
Nele
begeleidt de volgende sessie's:
Je komt
Nele
tegen in deze trajecten:

Let's get started now!

Actiever in het leven staan, een revalidatietraject opstarten of het meest uit je sportieve prestaties halen ? Doe het samen met tank*.
Boek een intake session