Natasja V.

Ik ben gepassioneerd door alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft. Doorheen de jaren heb ik me op verschillende manieren verdiept in verschillende aspecten van gezondheidszorg, met als doel zowel mezelf als anderen op een optimale manier te kunnen helpen.
Boek een afspraak

About

Natasja

Ik ben Natasja, een toegewijde professional op het gebied van orthomoleculaire therapie. Mijn hoofdactiviteit is gericht op het bevorderen van gezondheid en het herstellen van ziekteprocessen door het ondersteunen van het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Mijn behandelingen zijn specifiek ontworpen om jouw lichaamscellen, de bouwstenen van ons lichaam, te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. Bij mij kun je terecht voor verschillende gezondheidsuitdagingen en preventie. Ik heb expertise in neuro-degeneratieve en -inflammatoire aandoeningen zoals Alzheimer, Parkinson, depressie, CVS, fybromyalgie en migraine. Daarnaast help ik je graag bij vermoeidheidsklachten, huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acné, rosacea en cellulitis, evenals chronische ontstekingen. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring sta ik klaar om je te begeleiden op jouw weg naar optimale gezondheid en welzijn.

Opleiding

Natasja heeft een Bachelor Verpleegkunde en een Master of Science in Verpleegkunde en Vroedkunde afgerond. Ze heeft ook een postgraduaat in Orthomoleculaire Geneeskunde voltooid. Daarnaast heeft ze aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder yoga, KPNI en verschillende specialisaties zoals burn-out, kanker, PCOS en migraine. Haar brede kennis stelt haar in staat om een holistische benadering van gezondheid en welzijn te bieden.
 • Bachelor Verpleegkunde aan Karel De Grotehogeschool
 • Master of Science in Verpleegkunde en Vroedkunde aan Universiteit Antwerpen
 • Postgraduaat Orthomoleculaire Geneeskunde aan ICZO Antwerpen
 • 200H Yoga Teacher Training - Antwerp Yoga
 • Ervaring/Expertise

  Naast orthomolecair coach bij tank* en in de groepspraktijk Medicina Health, is Natasja ook yoga instructrice bij ons.
  • Orhomoleculair coach Medicina Health
  • Specialist neuro-degeneratieve aandoeningen
  • Yoga intructrice
  • Onderzoeksmedewerker UZA - oncologie
  • Consultant klinisch onderzoek
 • "
  "
  -

  Find me here

  Ons team van coaches bereidt vooropgestelde trajecten voor om bepaalde doelen te halen. We hebben trajecten uitgestippeld voor zeer uiteenlopende doelen. Check ze allemaal op dit overzicht van onze trajecten!
  Natasja
  begeleidt de volgende sessie's:
  Je komt
  Natasja
  tegen in deze trajecten:

  Let's get started now!

  Actiever in het leven staan, een revalidatietraject opstarten of het meest uit je sportieve prestaties halen ? Doe het samen met tank*.
  Boek een intake session